شفابخش

۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو ها را از هسته جدا میکنیم و با شکر مخلوط میکنیم و در داخل یخچال به مدت 6 الی 7 ساعت بماند و شکر در آلبالو حل شود و آب بندازد.سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و به مدت نیم ساعت روی حرارت بجوشد. دقت کنید رنگ آلبالو ها تیره نشود.وقتی کمی آلبالو ها پخته شد از داخل صافی رد میکنیم و از شربتش جدا میکنیم ووقتی آلبالو ها را جدا کردیم اجازه میدهیم شربتش 20 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشد تا قوام پیدا کند.